Yer:
Tarih: 09-07-2021
Saat: 20:00 - 21:30
Değerli Öğrencilerimiz,
Beykoz Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Nilay Özer ile Gastronomi Topluluğu tarafından hazırlanmış olan "Sürdürülebillir Beslenme" paneli 9 Temmuz 2021 Cuma Günü Saat 20:00'de gerçekleşecek. "Sürdürülebillir Beslenme" başlığı altında konuşmacılar katılımcılarla bir araya gelecek.
Dr. Öğr. Üyesi Nilay Özer'in moderatörlüğünde yapılacak panel konuşmacıları arasında Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Özlem Güçlü Üstündağ Sürdürülebilir Gıda Sistemleri, Medipol Üniversitesi'nden Dr. Leyla Kabasakal Güzeloğlu Gastronomi mutfaklarında gıda atıkları ve atıkları nasıl değerlendirebileceğimiz üzerine, Permatürk Vakfı Müdürü ve Kurucu Üyesi Nevra Akın Oktay ise Permatürk' ün Sürdürülebilir Beslenme, Gıda, Tarım Konularındaki Çalışmaları konu başlıkları ile Sürdürülebillir Beslenme panelinde konuşacak. Panele bütün öğrencilerimiz davetlidir.
Panele katılmak için tıklayınız.
Doç. Dr. Özlem Güçlü Üstündağ - Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı |
Sürdürülebilir Gıda Sistemleri |
Dr. Leyla Kabasakal Güzeloğlu- Medipol Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ Permatürk Mütevelli Kurul Üyesi |
Gastronomi Mutfaklarında Gıda Atık Yönetimi |
Nevra Akın Oktay- Permatürk Vakfı Müdürü ve Kurucu Üyesi |
Permatürk' ün Sürdürülebilir Beslenme, Gıda, Tarım Konularındaki Çalışmaları |
Bu içerik 24/11/2023 tarihinde yayınlanmıştır.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.