Yer: Haz\u0131rl\u0131k Yerle\u015fkesi B-Patisserie
Tarih: 04-05-2023
Saat: 10:00 - 12:00
Aşçılık Kulübü tarafından düzenlenen "Chef Selçuk TÜRNÜKLÜ ile Kruvasan Atölyesi" 4 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 10.00'da Hazırlık Yerleşkesi B-Kitchen Patisserie'de gerçekleşecektir. Swiss Hotel Bakery Chef'i Selçuk Türnüklü'nün konuk olacağı atölye programının akademik danışmanı Öğr. Gör. Nesrin Özer Emre olup kruvasan ve paskalya çöreği reçeteleri yapılacaktır.
Atölyeye katılım 14 kişi ile sınırlı olup detaylı bilgi ve iletişim için Aşçılık Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz.
Bu içerik 24/11/2023 tarihinde yayınlanmıştır.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.