Söyleşi: Et ve Et Ürünleri İşleme Teknolojisi

Yer: Lisans Yerleşkesi Konferans Salonu

Tarih: 12-12-2023

Saat: 14:00 - 16:00

Sanat ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Serap Nazır'ın Gıda İşleme Yöntemleri Dersi kapsamında düzenlenen "Et ve Et Ürünleri İşleme Teknolojisi" söyleşisine Gıda Güvenliği Derneği (GGD) Başkanı, Namet Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kalite Güvence ve Ar-Ge Müdürü Ayça Özden konuk olacak. Söyleşi 12 Aralık 2023 saat 14.00'de Lisans Yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. Etkinliğe ilgi duyan bütün öğrencilerimiz davetlidir. 

 

Bu içerik 20/11/2023 tarihinde yayınlanmıştır.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı