Açık Ders: Dünya Toprak Ana (Terra Madre) Gününde Yavaş Gıda'nın Önemi

Yer: Online

Tarih: 11-12-2023

Saat: 13:00 - 14:00

Sanat ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Yavaş Yaşam ve Gastronomi Dersi kapsamında 11 Aralık 2023 saat 13.00'de düzenlenecek olan "Dünya Toprak Ana (Terra Madre) Gününde Yavaş Gıda'nın Önemi" açık dersine Slow Food Kastamonu Birliği Kurucu Lideri Gülsen Kırbaş konuk olacak. Zoom üzerinden yapılacak açık dersin moderatörü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serap Nazır olacak. Açık derse ilgi duyan bütün öğrencilerimiz davetlidir. 

Açık derse katılmak için tıklayınız.

Bu içerik 20/11/2023 tarihinde yayınlanmıştır.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı