Söyleşi: Zeytinyağı Kalitesine Genel Bakış

Yer: Online

Tarih: 30-11-2023

Saat: 18:00 - 20:00

Sanat ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gıda Güvenliği ve Sanitasyon Dersi kapsamında 30 Kasım 2023 tarihinde saat 18.00'de "Zeytinyağı Kalitesine Genel Bakış" söyleşisi yapılacak. Els Analiz Laboratuvar Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. Eğitmen, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) Teknik Uzmanı Özlem Öztunaoğlu konuk olacak. 

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serap Nazır modaretör olacağı etkinlik Zoom üzerinden çevrim içi yapılacak. Açık derse ilgi duyan bütün öğrencilerimiz davetlidir. 

Açık derse katılmak için tıklayınız

Bu içerik 24/12/2023 tarihinde yayınlanmıştır.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı