Lezzetli ve Güvenli Ürünler İçin Tarımda Yeni Yöntemler

Yer: Zoom

Tarih: 13-03-2025

Saat: 14:00 - 16:00

Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Serap Nazır’ın düzenlediği "Lezzetli ve Güvenli Ürünler İçin Tarımda Yeni Yöntemler" başlıklı etkinlik 13 Mart 2025 tarihinde çevrim içi gerçekleştirilecek. 

Etkinlikte, tarım sektöründeki yenilikçi yöntemlerin, güvenli ve lezzetli ürünlerin üretimine nasıl katkı sağladığı üzerinde durulacak. Etkinliğe konuşmacı olarak katılacak olan Perla Fruit Tedarik Zinciri Müdürü Serdar Ceylan, tarımda sürdürülebilirlik, verimlilik ve gıda güvenliği konularındaki deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Konuya ilgisi olan herkes davetlidir.

Katılmak için tıklayın.

Bu içerik 06/03/2025 tarihinde yayınlanmıştır.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı