Veteriner Hekimlerin Perspektifi ile “Kırmızı Et Kalitesi ve Mutfakta Doğru Kullanımı ve Gıda Güvenliği

Yer: Hazırlık Yerleşkesi

Tarih: 16-04-2025

Saat: 15:00 - 17:00

Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Serap Nazır’ın düzenlediği “Veteriner Hekimlerin Perspektifi ile Kırmızı Et Kalitesi ve Mutfakta Doğru Kullanımı ve Gıda Güvenliği” başlıklı etkinlik, 16 Nisan 2025'te Hazırlık Yerleşkesinde gerçekleşecek.

Etkinlikte, İstanbul Veteriner Hekimler Odası (İVHO) Gıda Komisyon Üyesi Nermin Esen ve İVHO Yönetim Kurulu ile Gıda Komisyon Üyesi Nilay Çolak konuşmacı olarak yer alacak. Katılımcılara kırmızı etin kalitesi, doğru mutfak kullanımı ve gıda güvenliği konularında değerli bilgiler sunulacak.

Etkinliğe ilgi duyan herkes davetlidir. 

Bu içerik 11/04/2025 tarihinde yayınlanmıştır.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı